Plugga

Har du precis hittat den där utbildningen som bara känns helt rätt i magen? Har du planer på att söka en yrkesutbildning eller kanske till Militärhögskolan? Vad kul! Du kan hitta information om hur det är att vara student i Halmstad här.

Högskolan i Halmstad

Ska du börja plugga på Högskolan i Halmstad? Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Då har du många saker att se fram emot under din studietid. Tillsammans med cirka 12 000 studenter kommer du ha massor att göra och uppleva. Letar du ett pluggställe så är studenthubben Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. din bästis (tillsammans med stadsbibblan eller skolbibblan förstås) och när du vill släppa plugget för en stund så har Halmstad Studentkår Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. alltid något roligt event på gång. Högskolan i Halmstad är dessutom känd för att ha Sveriges bästa nollning. Den får du inte missa!

Vill du lära känna Högskolan i Halmstad lite bättre och undrar hur det är att plugga här? Pricka in nästa öppet hus, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. träffa studenter och delta i föreläsningar om utbildningen du är intresserad av. Du kan också få coachning i studie- och karriärvägledning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Kan det bli bättre?!

Utöver allt nytt du kommer att lära dig, så kan du också få en skjuts i rätt riktning i din framtida karriär hos HighFive Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. De kallas för Halmstads innovationsarena – och det gör de av en anledning. De hjälper bland annat studenter med sina affärsidéer, stödjer entreprenörskap, företagande och dig med ambitioner. Så om du har en idé som du vill ha hjälp att utveckla – boka ett möte med dem på campus!

Blandade bilder på glada personer från sommarfotografering i Halmstad

Militärhögskolan

Tänk dig en framtid där du kan göra skillnad, både för dig själv och för Sverige. Militärhögskolan i Halmstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en utbildning för dig som vill bli en del av det svenska försvaret. Tillsammans med Försvarsmakten fortsätter du att bidra till Sveriges säkerhet och frihet. Du får en utbildning som inte bara fokuserar på militära färdigheter, utan även på ledarskap och pedagogik, vilket du har nytta av i många delar av livet.

Blandade bilder på glada personer från sommarfotografering i Halmstad

Snart föreläsningsdax.
Oj, redan framme.
Ett halvt poddavsnitt senare.

Studentlivet är enkelt i Halmstad