Trivas i Halmstad

Nåt som också är superviktigt är ju att trivas där man bor, även utanför jobbet och plugget. Det är inte alls svårt i Halmstad. Vare sig du gillar att fika, gymma, gå på teater eller vara ute i naturen, så finns det något najs att hitta på. Här kan du hitta inspo för din nästa fritidsaktivitet!

Du vet väl att det finns mycket kul att göra här?

Är du sugen på att uppleva en stand-up föreställning, en konsert, musikal eller teater? Kika in vilka evenemang Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har på gång! Ta en titt i Halmstads evenemangskalender Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. också – där hittar du massor av spännande evenemang som arrangeras runtom i Halmstad. Allt ifrån utställningar till Yogaretreat. Här finns alltid något kul på gång!

Grafiska illustrationer skapar tillsammans med text och bild en platsvarumärkes annons

Schyssta fikaställen och soliga terasser

Fikasugen? Vill du ha lite miljöombyte i pluggandet? Halmstad got you! Det finns många trevliga fikaställen i Halmstad. Ta en härlig brunch på Brunchbaren, en saftig kanelbulle på Feldt’s eller kanske en latte på Cortado eller på nån av cafékedjorna. Valen är många, och valet är ditt.
Kanske vill du njuta lite extra av utsikten under tiden? Vännerna på Destinationen har ännu en gång kommit till undsättning och rekommenderar några fikaställen i stan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.och restauranger med härlig utsikt. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En animerad GIF som visar en gitarr och en kamera

Gym och gemenskap

I Halmstad finns en värld av möjligheter utanför campus också. Tänk 12 000 studenter– du kommer att träffa så många fantastiska människor här. Ni kommer skapa minnen för livet tillsammans. Idrott sa du? Vi har ett gediget föreningsregister där du kan hitta den förening eller aktivitet som passar dig. Halmstad är också en stad med många gym och flera nya utegym. Här finns det olika arenor där du kan uppleva sportevenemang eller idrotta själv.

Utegym
Träna på utegym | Destination Halmstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sök i Halmstads föreningsregister
Halmstads kommun - Sök föreningar i Halmstads kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Några av Halmstads arenor
Arenor för minnesvärda upplevelser | Destination Halmstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mötesplatser
Mötesplatser för unga - Halmstads kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Artsy, färg och form!

För dig som gillar kultur och konst så är några heta tips att kolla in nyrenoverade Mjellby konstmuseum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Hallands konstmuseum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller varför inte ta en tur på coola The PhotoGallery Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och drömma dig bort bland all fotokonst.

Har du spring i benen en solig, höstig, vårig eller vintrig dag så måste du också kolla in Halmstad Stories Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., guidade historiska vandringar som du kan klicka igång när som helst i mobilen. Och helt gratis!

Utegym

Med över 10 utegym Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i centrala Halmstad finns det alltid möjlighet till pull-ups

1136

Så många event är det i Halmstad 2024. Checka in Evenemangskalendern! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan man va.
Leva gött, alltså!