Jobba i Halmstad

Att hitta jobb kan vara en riktig utmaning tänker du, men oroa dig inte! Vi har samlat ihop lite tips och tricks som kan hjälpa dig att hitta rätt jobb i Halmstad. Först och främst, fundera lite på vad du vill göra. Pluggar du och vill jobba deltid? Eller är du redo för ett heltidsjobb? Här är några tips som kan vara till nytta:

Jobbsajter

En animation som visar det kommunikativa temat "Följ hjärtat"

Nätverka

Ett annat hett tips är att nätverka! Kika in på Facebookgrupper som till exempel Jobba i Halmstads kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Jobb i Halmstad. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I sådana grupper delas ofta jobbannonser och människor tipsar varandra om lediga jobb.

LinkedIn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.: Ett professionellt nätverk där du kan hitta jobbannonser, följa företag du är intresserad av och nätverka med folk inom branschen.

Starta eget

Funderar du på att starta ett företag i Halmstad? Grattis, då får du sällskap av 11 000 likasinnade entreprenörer som gjort samma sak. För dig som är innovativ och vill starta eget företag, ta hjälp av High Five Halmstads innovationsarena. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Halmstads kommun har också en gedigen lista över råd och stöd för dig som vill bli företagare listan hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sugen på en ny karriär?
500 utbildningar loggade in.
11 000 företag har joinat chatten.

Halmstadlivet väntar på dig!