Grafik

Följer du hjärtat till Halmstad leder en upplevelse alltid till en annan. Det visar vi i våra illustrationer, som binds ihop av en ”följ med-linje”. Tillsammans skapar de en större helhet. Men även enskilt visar de att något nytt väntar alldeles runt hörnet.

Vårt illustrationsbibliotek är utformat för att täcka mycket av det du kan prata om när du kommunicerar platsvarumärket – olika saker som vår plats kan erbjuda. De är minimalistiskt designade och har en kraft i sin enkelhet. Följ med-linjen gör att varje illustration känns unik för just vårt platsvarumärke. Experimentera gärna med hur illustrationerna kan samspela i din kommunikation!

Bild som visar de illustrerade ikonerna tillsammans med text som ett exempel för stående sociala medier format.
En animerad GIF som visar en gitarr och en kamera
Grafiska illustrationer skapar tillsammans med text och bild en platsvarumärkes annons

Ladda ner och ta del av illustrationerna

Nedanför ser du en överblick och samling av de illustrationer som vi skapat och samlat för platsvarumärket. Ladda ner SVG-filen och ta del av ikonerna i skalbar och vektoriserad grafik som du sedan kan ta ut, koppla ihop med "följa-med-linje" och applicera i din egen kommunikation.

Kommer det mer grafik och fler illustrationer?

Ja, absolut! Vi kommer att arbeta kontinuerligt med att uppdatera denna sidan med mer grafik och illustrationer. Allt för att bredda användandet och få en bredare spridning av platsvarumärket.

Har du idéer för nya illustrationer?